Optica Medicala Sibiu

totul pentru tine ...ca sa vezi mai bine!

SERVICIILE NOASTRE

Noi punem cu adevarat pret pe ochii dumneavoastra! La noi nu exista conceptul "lasa ca merge si asa ...", noi va putem dovedi in orice moment calitatea serviciilor noastre. De aceea Echipa EMA & D OPTICS vine cu adevarat in sprijinul persoanelor care au dificultati cu vederea.

Montajul ochelarilor la EMA & D OPTICS se face pe loc, sau cel tarziu a doua zi, in limita stocului de lentile disponibil! Noi nu trimitem ochelarii in alta parte pentru montaj, asa cum ati fost obisnuiti pana acum… Iar toate acestea sunt posibile datorita opticienilor profesioniști si cu foarte multa experienta, care fac parte din echipa EMA & D OPTICS, dar si a aparaturii de slefuit lentile de ultima generatie, cu care este dotat laboratorul nostru de montaj. Tuturor clientilor le oferim lentile de cea mai buna calitate ( vezi sectiunea Parteneri ), la preturi foarte accesibile.

Atestam calitatea lentilelor cu Certificat de calitate si garantie, dar si cu plicurile in care au fost ambalate lentilele! Totodata oferim clientilor nostrii reparatii ochelarii (diverse).

Impreuna gasim solutii ieftine si avantajoase chiar si atunci cand rama este compromisa total. Atunci va putem transfera lentilele din rama compromisa intr-o rama noua pe loc, decat ca suntem conditionati de marimea lentilelor dumneavoastra si va trebui sa va alegem o rama in care se pot transfera lentilele. Aveti un avantaj atunci cand diametrul lentilelor dumneavoastra este mai mare, pentru ca atunci posibilitatile nu sunt asa de limitate. Transferul lentilelor dintr-o rama in alta il putem face pe loc si atunci cand va plictisiti de rama pe care o aveti, fiind conditionati de aceleasi aspectele descrise mai sus. Noi va putem face ochelarii in baza unei Retete oftalmologice sau optometrice, sau daca vedeti fara probleme cu ochelarul vechi il putem masura, si va facem noua pereche de ochelari, respectand distanta interpupilara si dioptriile pe care le aveti. 

Consiliere in alegerea ramei

Consiliere in alegerea ramei

Consiliere in alegerea ramei de ochelari si a lentilelor, doar la solicitarea clientului

Slefuirea, montarea lentilelor

Slefuirea, montarea lentilelor

Slefuirea automata a lentilelor si montarea acestora in rama de ochelari pe baza Retetei

Montajul ochelarilor

Montajul ochelarilor

Montajul ochelarilor se face pe loc, sau cel mai tarziu a doua zi, in limita stocului de lentile disponibil

Transfer de lentile

Transfer de lentile

Transfer de lentile dintr-o rama in alta pe loc

Reparatii ochelari

Reparatii ochelari

Reparatii ochelari (diverse)

Curatare

Curatare

Curatare cu ultrasunete a ramelor de ochelari si a lentilelor

Galerie foto

Informatii clienti